BIODYNAMIC HAIRCARE

“WELKOM IN DE WERELD VAN DUURZAME LUXE OP ORGANISCHE WIJZE”

De Organic Way, is de eerste methode die gebruik maakt van 100% zuiver biodynamische en gemicroniseerde planten verkregen door stoom distillatie. Ortofficina is een biodynamische boerderij die gebruikt maakt van meer dan 50.000 vierkante meter, waar de ingrediënten voor de formules worden gekweekt en geplukt.Het zaaien, telen, oogsten, verwerken en distilleerproces vindt plaats zonder het gebruik van chemische stoffen, met respect voor de planten en het milieu. Pure oliën, harsen, waxen, boter en verzachtende ingrediënten van plantaardige oorsprong zorgen voor voeding en bescherming van het haar. De O-way lijnen zijn geparfumeerd met pure etherische oliën. Dit is het meest vitale onderdeel van de plant, dat rijk is aan actieve bestanddelen. De minimale verpakkingen zijn van duurzame en recyclebare materialen. Amberkleurig glas en aluminium 100% en oneindig recycleerbaar.

 

OW Care, styling & finish
CREATE YOUR OWN STYLE WITH PRODUCTS RICH IN

BIODYNAMIC, ORGANIC AND ETHICAL PHYTOACTIVES.

 

 

 

Welkom bij de ervaren kappers van Ginger

 

Maak een afspraak

 

Contact

Ginger natuurkapper
Willem van Noortstraat 178 
3514 GJ Utrecht 

Tel: 030 63 68 786 

info@gingerhaar.nl


Bereikbaarheid

De salon is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Buslijn 1 stopt op de hoek.  Wandelen vanaf het station door hartje Utrecht doe je in 15 minuten. 

 

 

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag            10:00 tot 18:00

Woensdag        10:00 tot 18:00

Donderdag       10:00 tot 19:00

Vrijdag              10:00 tot 18:00

Zaterdag           09:00 tot 17:00

Het is verstandig om van te voren een afspraak te maken bij de kappers van Ginger. Dit kan het makkelijkst via de online agenda.

 

Share This