LIEF VOOR JE HAAR

welkom bij de kappers van Ginger

Maaike

Gezond haar in prachtige natuurlijke tinten met oog voor het milieu. Een mooie uitdaging die topstylist Maaike Ehren met beide handen aan greep.

Vijftien jaar knippen en kleuren bij de meest vooruitstrevende kappers in Utrecht brengt deze gedreven expert mee naar het unieke concept Ginger.

Voor de kunst van de planten kleuring ging Maaike in de leer bij Marike Cazemier van salon ‘Haarzuiver’ in Den Haag. Deze specialist bracht haar de fijne kneepjes van de plantenkleuringen bij.


Carolien

Carolien volgde haar opleiding  bij gerenommeerde kappers in Amsterdam. In Utrecht kwam ze haar huidige collega Maaike tegen. De twee bleken uitstekend op één lijn te zitten.

Met gevoel voor stijl en duurzaamheid en de opleiding kleurenspecialist bij ‘Haarzuiver’ in Den Haag op zak, is jouw haar ook bij dit multitalent in goede handen.


Marjolein

Marjolein is de kunstenaar van team Ginger. Tegenwoordig past ze haar kennis toe met de plantenkleuring van Oliebe. 

Met vaardige handen geeft ze jou de kleur die jij wenst.


Eva

De passie voor het vak zit bij Eva in de genen. Deze 3de generatie kappersdochter neemt de ervaring van huis uit mee en ontwikkelde zich in binnen- en buitenland tot haarstylist en visagist.

Eva gebruikt het liefst natuurlijke producten en kiest daarom voor de bijzondere formule van Ginger.

 Welkom bij de ervaren kappers van Ginger

 

Maak een afspraak


Contact

Ginger natuurkapper
Willem van Noortstraat 178 
3514 GJ Utrecht 

Tel: 030 63 68 786 

info@gingerhaar.nl


Bereikbaarheid

De salon is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Buslijn 1 stopt op de hoek.  Wandelen vanaf het station door hartje Utrecht doe je in 15 minuten. 

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag            10:00 tot 18:00

Woensdag        10:00 tot 18:00

Donderdag       10:00 tot 19:00

Vrijdag               10:00 tot 18:00

Zaterdag           10:00 tot 17:00

Het is verstandig om van te voren een afspraak te maken bij de kappers van Ginger. Dit kan het makkelijkst via de online agenda.

 

Share This